Google
Amazon US
In Association with Amazon.co.uk

Nye bøker


Mer >>
Flere nye bøker

Nye DVDer


Mer >>
Flere nye DVDer

Gå til "bokhandelen"

Category: General
Posted by: torvund

Nye/oppdaterte sider

Previous page:

Velkommen

Next page:
Previous page: Hjem Next page: Artist Indeks

Velkommen til mitt gitarnettsted

Hele bluesgitarserien er klar

Hele serien om bluesgitar er omsider lagt over i ny web. De som forsøker å bå inn på de gamle sidene vil bare bli sendt videre til de nye. Jeg har valgt å dele dem opp noe mer enn i tidligere versjon for å lage dem mer web-venlige. Serien er basert på min bok Bluesgitar, og var i utgangspunktet tilpasset bokformatet. På web foretrekker i alle fall jeg å ett tema pr side, mens man gjerne kan ha flere temaer i et kapittel i en bok. Ellers er innholdet ikke særlig endret.

Jeg har også laget en norsk versjon av "Bokhandelen", som inneholder ganske mange bøker. Det er en virtuell bokhandel. Jeg selger ikke noe selv, men viser hva som er tilgjengelig av gitarmateriale hos utvalgte forhandlere. Hvis du likevel ønsker å kjøpe bøker eller videoer (eller noe annet), så gir du en viss støtte til arbeidet med å vedllikehold og videreutvikle dette nettstedet om du bestiller via dette nettstedet.

Det meste som er listet er på engelsk, av den enkle grunn at det ikke finnes mye på norsk. Men jeg har tatt med det norske materialet som jeg vet om. Det vil nok bli utvidet etter hvert. Om det ikke kommer flere norske gitarbøker, så finnes det visebøker, bøker om musikk generelt, osv. Men vil du gå dypere inn i noe av dette er det vanskelig å komme utenom bøker, CDer og DVDer på engelsk.

Min engelske gitarsider er langt mer rikholdige enn de norske. Slik kommer det nok til å være også i fremtiden. Web er et internasjonalt medium og det er langt fler som leser det jeg skriver på engelsk enn hva jeg noen gang vil kunne få av norske lesere. Men jeg har en ambisjon om å trekke mer av det engelske inn i det norske gjennom referanser, slik at det i det minste bli enklere å finne fram til utdypende materiale.

Å legge om nettstedet har vært mer arbeidskrevende enn jeg hadde ventet, og det har tatt mye mer tid enn jeg hadde forutsett. Fortsatt gjenstår en del, og det er i grunnen et evighetsprosjekt. Underveis har jeg lært mye om SQL-databaser og php, selv om jeg fortsatt er en amatør på det området. Det er sikkert en del døde lenker og andre feil. Hjelp andre ved å fortelle meg om slike feil, slik at jeg kan få rettet dem opp.

Previous page: Previous page: HjemNext page: Artist Indeks Next page:

Next page: Artist Indeks Next page:

Previous page: Previous page: Hjem